Održivi razvoj – SIGURAN PUT DO USPJEHA

Održivi razvoj – SIGURAN PUT DO USPJEHA

Održivi razvoj je proces koji teži ispunjavanju ciljeva napretka čovječanstva uz sposobnost održive integracije u sustave prirode, prirodne resurse i usluge ekosustava o kojima društvo i gospodarstvo ovisi.

Naš ciljevi održivog razvoja jesu:

 1. bez siromaštva!  2. bez gladi!  3. izvrsno zdravlje! 
4. kvalitetno obrazovanje!  5. jednakost spolova!  6. čista voda i sanitarni uvjeti!
7. obnovljivi izvori energije!  8. dobra radna mjesta i gospodarski rast!
9. inovacije i infrastruktura!  10. smanjene nejednakosti!
11. održivi gradovi i zajednice!  12.odgovornost pri potrošnji! 
 13. smanjenje utjecaja na klimatske promjene!  14. život u vodi!
 15. život na kopnu!  16. mir i pravda! 
 17. partnerstvo za ostvarenje zajedničkih ciljeva! 

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite projekt Održivog poslovanja, osposobljavanja djelatnika, Vaših kupaca i poslovnih partnera, potaknite im svijest o Održivom razvoju.

1. Zaštitom okoliša: Ostvarite dugoročnu dobit dugoročnim projektima izgradnje novih pogona, skladišta, benzinskih postaja, koje prate sve parametre Održivog razvoja (ušteda vode, energenata, minimalan rizik od onečišćenja okoliša, Projekti Održivih poslovnih ureda i Održivih domaćinstava, itd.), bioraznolikost, projekti očuvanja vodnih resursa, projekti održive poljoprivrede i dr.

2. Socijalnim razvojem utječite na benevolentnost ljudi s kojim poslujete i s vlastitim djelatnicima. Vjerujte-ulog će Vam se višestruko isplatiti. Znanstvena istraživanja su potvrdila kako tvrtke koje posluju u skladu s Održivim razvojem imaju višu dobit od tvrtki koje ne mare za Održivo poslovanje. Također djelatnici rjeđe koriste na bolovanja, zadovoljniji su, produktivniji su, prodaju više robe jer su nasmješeni, imaju bolju komunikaciju s kupcma i prijateljskiji odnos s njima. LifeLock d.o.o. će Vam pomoći da vodite Društvo s etikom i analizirajte njenu sukladnost, vodite etičke slučajeve, istaknete ljudska prava, suzbijete korupciju i povisite reputaciju vlastitog društva, provodite kvalitetno i namjensko obrazovanje, unificirate način prodaje, uspostavite kvalitetnu i konstruktivnu komunikaciju i ophođenje s kupcima, djelatnicima i poslovnim partnerima, provodite kampanje sigurnosti i odgovornosti namjenjene djelatnicima, kupcima i poslovnim partnerima. U okviru projekata komunikacije s kupcima također nudimo projekte, izradu i instalaciju:

  • Igrališta i odmorišta

  • Igrališta za djecu

  • Praone kućnih ljubimaca

  • Autopraone

  • Suradnju s lokalnim proizvođačima

3. Ostvarite dodatni Ekonomski rast: Planirajmo pametno ulaganje, uspostavimo tržišno ponašanje, partnersko udruživanje, učinkovitost prodaje i poslovanja, povećanje prihoda, loyalty programi-odnos povjerenja i vjernosti trgovca i kupca u cilju postizanja zajedničkih blagodati, aktivna prodaja. Ostvarenje Pasivne zarade na temelju ušteda potrošnje energenata, pametnog gospodarenja otpadom i pravilnog vođenja tvrtke.

___________

Kontakt za narudžbe i detaljne informacije::

LifeLock d.o.o. za HSE Poslovno savjetovanje
Bolnička 34 M, 10090 Zagreb, Hrvatska
E-mail:  consulting@hsehs.com
Mob.tel: +385-91-161-85-06

Odgovori