Organizacijska struktura

Tvrtka LifeLock d.o.o. je konzultantska tvrtka koja će Vam pomoći u realizaciji lakšeg i učinkovitijeg poslovanja. Tvrtka je počela s radom u prosincu 2015 godine.

Preko 20 stručnjaka i partnera spremni su danonoćno raditi na uspostavi najbržeg i najkvalitetnijeg poslovanja te na poboljšanju Vaših poslovnih i životnih resursa.

Naše znanje, naša iskustva i naša predanost poslu e želja da zajednički sudjelujemo u očuvanju prirode i zemljinih resursa, putevi su do uspjeha i do svijetle budućnosti!

 

LifeLock-Tifon-MOL Grupa-Hrvatksi veterinarski institut-Ruđer Bošković-Dean Nasteski

Osnivač i vlasnik tvrtke LifeLock d.o.o. za poslovno savjetovanje u Zaštiti okoliša, zaštiti na radu, zaštiti zdravlja i održivom razvoju – Dean Nasteski, dipl.ing. kemije, stručnjak zaštite zdravlja, zaštite okoliša, zaštite na radu, kontrole kvalitete i održivog razvoja.

 

 

 

 

Radno iskustvo:

  • SD&HSE manager (menadžer Održivog razvoja, zaštite na radu, zaštite zdravlja i zaštite okoliša u poslovanju naftom, naftnim derivatima i trgovinama)
  • Voditelj laboratorija za određivanje pesticida u hrani u Laboratoriju za određivanje rezidua, Hrvatskog Veterinarskog Instituta, te suradnik u analizi teških metala, prehrambenih boja te dozvoljenih i nedozvoljenih lijekova u hrani.
  • Znanstveni suradnik u toksikološkim istraživanjima Instituta Ruđer Bošković, Zagreb
  • Znanstveni suradnik u istraživanju i razvoju supervodiča u Institutu Ruđer Bošković, Zagreb

_________________________________________

Stručni tim zaštite okoliša – stručni suradnici i ugovorne tvrtke s ISO 14001 i ISO 19001 certifikatima

_________________________________________

Stručni tim zaštite na radu – stručni suradnici i ugovorne tvrtke s ISO 45oo1, SCC*, SCC**, SCP i SCCP certifikatima

_________________________________________

Stručni tim zaštite zdravlja – stručni suradnici, liječnici, stomatolozi, instituti, laboratoriji s ISO 17025 certifikatima, HACCP, KOSHER i HALAL smjernicama

_________________________________________

Stručnjaci za Održivi razvoj