Savjetovanje stručnjaka o sigurnosti hrane, kvaliteti ishrane i monitoring
Savjetovanje stručnjaka o sigurnosti hrane, kvaliteti ishrane i monitoring
Stručni savjeti poslovnim subjektima i privatnim osobama o kvaliteti, načinu proizvodnje, načinu prehrane, otrovima u hrani, liječenju i poboljšanju kvalitete prehrane.
NE dozvolite lošu reputaciju! SPRIJEČITE trovanje Vaših potrošača! Radite NAJBOLJE što možete!
- savjetovanje u pripremi hrane u skladu s HACCP, KOSHER i HALAL kvalitetom
- kemijske, biološke, veterinarske i rezidue analize hrane
- analize i kvaliteta tla
- kvaliteta vina te otrovi na koje konzumenti nailaze
- Zamjena za pesticide i herbicide
- Dobivanje sigurnosne oznake LIFELOCK garancije kvalitetne i zdrave hrane
ČUVAJTE zdravlje!
SMANJITE troškove liječenja bolesti izazvanih otrovima u hrani!
NAUČITE kupovati i pripremati hranu!
- Što jesti i piti? Gdje kupovati hranu i piće?
- Kako izbjeći otrove u hrani, kao što su pesticidi, herbicidi, PCB, dioksini, bakterije salmonela, shigella, trichinella, listeria, campylobacter, dozvoljeni i nedozvoljeni lijekovi, bolesti hrane i drugo.
- kako izbjeći opasne bolesti uzrokovane zatrovanom hranom i pićem?
- edukacija o javnosti poznatim i nepoznatim otrovima u hrani
- konzumacija hrane i pića nakon isteka roka uporabe
- Prepoznajte pravo maslinovo ulje i med
Za Vaše potrebe vršimo kemijske i biokemijske analize hrane, vode, zemlje i zraka u certificiranom laboratoriju (cert. metoda prema HRN EN ISO/IEC 17025).
Food Safety consulting, residual analysis in Croatia. Kontrola ispravnosti hrane kemijske, biokemijske analize, savjeti stručnjaka za Hrvatsku regiju